SLX öntött fólia + FLITE technológia

A FLITE technológiával kiemelten könnyű a fólia újrapozícionálása, és ott köt legerősebben a ragasztó, ahol az a leginkább fontos: mélycsatornák, szegecsek és hajlatok. Minden más fóliánál jobban teljesít; ügyfeleid imádni fogják a feltűnően szép eredményt, neked pedig könnyebb lesz a felhelyezés! A 3270 széria laminálófóliával párosítva gyökeresen megváltozik a fóliázás fogalma.

Mi is a FLITE technológia?

A FLITE technológia egy olyan újdonság, aminek köszönhetően a telepítés olyannyira könnyűvé válik, hogy segítségre sem lesz szükséged, akár egyedül is megcsinálhatod az egész fóliázást! Ezt a fólia ‘lite kontakt’ működése teszi lehetővé, aminek köszönhetően a fólia mindaddig lebeg a fóliázandó felület felett, amíg erős nyomással le nem nyomod, így az újrapozícionálásnál sem lesz semmi gond!

A ragasztó eleinte nem oszlik el teljesen a felületen, hanem csak minimális kontaktot alakít ki, de idővel vagy utómelegítéssel erősödik a kötés. Ha már sikerült tökéletesen felhelyezni a fóliát, nagy nyomással simítsd végig egymást fedő vonásokkal, hogy a ragasztó az egész felülettel kontaktot alakítson ki.

Újradefiniáljuk, mit jelent a gyors installálás!

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!