Digitális nyomtatás

A digitális nyomtatás fontos részét képezi a különböző reklámgrafikai termékek elkészítésének, minőségi eredményhez azonban nemcsak technikai felkészültség, hanem minőségi alapanyag is szükséges.

Az Arlon több, mint 50 éves tapasztalata lehetővé teszi azt, hogy az általa gyártott fóliákkal minden olyan problémára megoldást nyújtson, amely felmerülhet digitális nyomtatás során.
A termékek ugyanis olyan alapanyagokból készültek, amelyek segítik a fóliákkal való akadálymentes munkát, a buborék-és gyűrődésmentességet, könnyű felhelyezést és eltávolítást, tartósságot, tökéletes szín-és képminőséget.

A termék fejlesztői kifejezetten a digitális nyomtatásban jártas szakemberekkel szoros együttműködésben dolgozták ki azokat a nyomtatható fóliákat, amelyek a legkülönbözőbb felhasználási területeken alkalmazhatóak – kültéren vagy beltéren, ablak-, padló-fal- vagy járműgrafikai dekorációs alapanyagként.

A digitális nyomtatásra fejlesztett fóliák alkalmasak Eco-solvent, oldószeres, UV, valamint Latex nyomtatókkal történő nyomtatásra is.

Válogasson Arlon fólia kínálatunkból a tökéletes eredmény eléréséhez!

Teljes termékkínálatért kattintson ide!

Ajánlott termékek