Öntött fólia mélycsatornás részekhez

Buborékosodás, mélycsatornás részek fóliázása, gyors kifakulás …

Végiggondolta már, mik azok a problémák, amelyek a leginkább megnehezítik egy gépjármű fóliázással foglalkozó szakember munkáját? Tudta, hogy ezen nehézségek jelentős része egyetlen választással megszüntethető?

Az egyik legnagyobb kihívás a járműfóliázással foglalkozó szakemberek számára a mélycsatornás részek fóliázása, mivel nagyon gyakori eset, hogy a vinil nem tapad meg rendesen ezeken a részeken. Ennek oka lehet egyrészt a nem megfelelő anyagválasztás, másrészt a helytelen technika: azaz a fólia telepítő nem a megfelelő helyeken és ideig nyújtja, valamint melegíti az anyagot.

melycsat

Anyagválasztás esetében, ha nem jól választunk, jelentős többletköltséggel számolhatunk az applikálás során – buborékosodás, elcsúszás -, valamint után létrejövő hibák miatt – gyors kifakulás, vagy rossz nyomtatási minőség.

Az Arlon több évtizedes szakmai tapasztalata révén kifejlesztette azt az alapanyagot, amely 100%-ig megfelel a gyors és problémamentes applikálás, kiváló nyomtatási minőség és tartósság és követelményeinek.

A DPF 6000 XRP prémium, digitális nyomtatásra alkalmas, X- scape ragasztórendszerrel rendelkező fólia, amelyet kifejezetten nagy méretű reklámgrafikák elkészítéséhez alkottak.

Egyszerűen és gyorsan telepíthető sima, íves, bordás vagy mélycsatornás felületekre is, emellett kiváló nyomtatási minőséggel rendelkezik. Tartósságára, valamint az időjárásnak való ellenállására több éves garanciát vállalunk.

DPF 6000XRP Wrapped by Racoon LTDA DPF 6000 XRP az egyetlen, járműipari mélycsatornás telepítésre is garanciális bevonó Magyarországon! A fólia kültéri élettartama 7 év nyomtatás nélkül!

Tudjon meg többet Arlon termékeinkről és próbálja ki a világ egyik vezető fóliáját most bevezető áron, még ma!

A kiváló alapanyag mellé szakmai segítséget is adunk! Tekintse meg videó anyagunkat, amely bemutatjta a megfelelő technikát mélycsatornás részek fóliázásához.