Reklám

A vizuális kommunikáció világában nagy a verseny, pont ezért nem könnyű kitűnni a tömegből. Egy jó ötlet mellé megfelelő alapanyag is kell ahhoz, hogy a közvetíteni kívánt üzenet a várt hatással érjen célba.

Az Arlon több, mint 50 éve azért alapult, hogy fóliái révén olyan reklámipari megoldásokat kínáljon, amelyek segítségével az egyik legfontosabb résztvevői lesznek a céges brand-ek felépítésének. Ez a cél meg is valósult, hiszen napjainkra világszerte több vezető multinacionális vállalat márkaépítésében főszereplőként voltak és vannak jelen.

Ennek oka az, hogy olyan fóliákat kínálnak, amelyek mindegyike a legnagyobb szakértelemmel lett kifejlesztve, lehetőséget adva a legyedibb elképzelések megvalósítására is – legyen szó akár falgrafikáról vagy üveggrafikáról, display, pop-up vagy roll-up reklámokról, berendezés -vagy járműmatricázásról.
A fóliák minden olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek szükségesek a kifogástalan reklámgrafika elkészítéséhez: tartósság, ellenállás (kül-és beltéren egyaránt), problémamentes feldolgozás, könnyű felhelyezés vagy eltávolítás nehéz, egyenletlen felületeken is, nyomtathatóság, több éves garancia.

Ezekkel a megoldásokkal az Arlon nemcsak saját, hanem más cégek sikerének felépítéséhez is jelentős mértékben hozzájárul, amit az is bizonyít, hogy neve mára a legtöbb vállalat számára a megbízhatósággal forrt össze.

Válogasson Arlon fóliáink közül, hogy elképzeléseit a legtökéletesebb módon valósíthassa meg!

Teljes termékkínálatért kattinston ide!

Ajánlott termékek