Feszültségmentes applikálás – egyetlen tollvonással

Okozott már gondot az applikálandó felületen maradt, észrevétlen szennyeződés? Előfordult már, hogy plusz költségeket okozott egy nem látott folt? Megszabadulna ettől a problémától, egyetlen tollvonással?

 

Célunk, hogy a jó minőség mellett minden olyan támogatást megadjunk vásárlóinknak, amellyel megkönnyíthetjük mindennapi munkájukat, ezért most egy olyan plusz segítséget hoztunk el, amely amellett, hogy segíti a tökéletes applikálást, időt és pénzt is spórol Önnek.

feszmentes3A Dyne Quick Test Pen egy olyan eszköz, amely képes arra, hogy megállapítsa, hogy egy adott felszín mekkora energia szinttel rendelkezik – azaz készen áll-e az applikálásra.

Segítségével másodpercek alatt meggyőződhet arról, hogy kellően szennyeződés mentes-e az Ön által applikálandó felület, és elkezdheti-e a munkát.

Így megspórolhatja a nem megfelelő tisztításból adódó plusz költségeket, úgy, mint az ismételt anyagbeszerzés, nyomtatás, laminálás, telepítés, emellett pénzt és időt spórolhat meg.

Hogyan lehetséges?

Az ellenőrzéshez nem kell mást tenni, mint húzni egy vonalat az eszközzel az applikálandó felületre, úgy, mintha filctollal dolgozna – ha a húzott vonal három másodpercen belül cseppessé válik, nem megfelelő a felületi feszültség. Ez esetben a felület még nem alkalmas applikálásra, tovább kell tisztítani.
Amennyiben a húzott vonal nem cseppesedik három másodpercen belül, a felületi feszültség megfelelő, az applikálás megkezdhető.

A teszteléshez húzott vonal könnyedén, egyetlen mozdulattal eltávolítható, bármiféle nyom nélkül.

Tegye könnyebbé munkáját egyetlen lépésben még ma! Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.