Figyelj, mert ilyen még sosem volt!

2 szett autódekorációs Arlon fólia együtt most 8160 Ft+Áfa/m2 helyett csak 6600 Ft+Áfa/m2

Miről is van szó pontosan?

A DPF6100 XLP + 3210-es lamináló szett, valamint a DPF 4600LX+3410-es lamináló szett együtt, ugyanazon méretű szett vásárlása esetén most csak 6600 Ft+Áfa/m2!

Azaz, a 4 tekercsre levetített négyzetméterár most csak 6600 Ft+ÁFA/m2. 🙂

Miért éri meg Neked együtt vásárolni a két szettet?

Egyrészt…

mert az öntött fólia a mélycsatornákban, a lökhárítókon, a visszapillantókon, valamint az ezekhez hasonló, nehezen applikálható felületeken könnyedén, mindenféle fennakadás nélkül használható.

A polimer fólia viszont sokkal könnyebben alkalmazható motorháztetőkön, tetőkön, valamint egyéb, kevésbé bonyolult felületeken.

Másrészt…

mert így többet spórolhatsz! Egy tekercs mérete 45,72 m, ami annyit jelent, hogy – az igényektől függően – két autó lefóliázására bőven elegendő. Így a két tekerccsel akár 4 járművet is lefóliázhatsz, jóval kedvezőbb áron!

Mindkét típusú fólia alacsony kezdeti tapadású, újrapozícionálható, színfedő ragasztórendszerrel rendelkezik, a mikronszámbeli eltérés pedig csak 0,03 mm, így egyik típusú fólia esetében sem kell tartanod attól, hogy valahol vastagabbnak tűnne a fólia. Ugyanez igaz a laminálókra is, az eltérés csupán 0,055mm.

Harmadrészt…

mert ilyen lehetőség csak egyszer van. ? Élj vele!

Bővebb információért vedd fel velünk a kapcsolatot!