Fólia installálás hideg időben

Mivel itt a tél, és egyre inkább hűl a levegő, van néhány szempont, amelyet mindenképpen érdemes figyelembe vennünk akkor, ha a gépjármű installálásnak hidegebb időben állunk neki.

Az installáláshoz a legoptimálisabb hőmérséklet 15 és 32 Celsius között van.

A szubsztrátum hőmérséklete akár 4 Celsius fok alá, vagy 48 Celsius fok fölé is mehet, de a nagyon szélsőséges eltérések negatívan befolyásolják a tapadást.

Az olyan nagyméretű járműveket, mint a kereskedelmi célra használt hajókat, vagonokat vagy vontatókat legalább egy nappal az installálás előtt megfelelően meg kell tisztítani.

Ahhoz, hogy egy nagyméretű, szállításra használt jármű elérje az installáláshoz optimális hőmérsékletet, használjunk hordozható fűtőegységet, méghozzá a rakodó rész belsejébe helyezve. 15 perc melegítés már megfelelő ahhoz, hogy neki kezdhessünk a munkának. Érdemes a melegítés közben az ajtókat nyitva hagyni.

Amennyiben havas az idő, távolítsuk el a jármű tetejére esett havat. Ha ezt időben megtesszük, elkerüljük a víz lecsepegését a készülő grafikánkra.

További kérdésed van a témával kapcsolatban? Érdekelnek Arlon fóliáink? Akkor látogass el weboldalunkra vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.