Fusion Wrap fólia, FLITE technológiával!

Emlékszel még arra, mi is az a FLITE technológia? Esetleg dolgoztál is már vele? Elégedett voltál, és szívesen kipróbálnál egy újabb terméket, amely ugyanezen módszer szerint működik?

Akkor nem kell tovább várnod. 🙂 Elsőként is, nézzük át ismét, miért is egyedülálló a FLITE technológia mindenkinek, aki fóliázással foglalkozik.

A FLITE technológia egy olyan egyedülálló újdonság, amely biztosan többet nyújt minden másnál, amivel eddig dolgoztál. Ennek a módszernek köszönhetően a fóliára nyomtatott grafika tulajdonképpen lebeg az installálandó felület fölött mindaddig, amíg azt rá nem simítod. Hihetetlenül gyors és tartós eredményt biztosít, és az biztos: ha egyszer kipróbáltad, soha többet nem akarsz mással dolgozni.

Ugyanezen technológia újdonságaival rendelkezik az Arlon legújabb fóliája, a Fusion Wrap, amely rövid és középtávú grafikák elkészítéséhez tökéletes választás. A polimer fólia elsősorban gépjárművek installálásához ajánlott, és kiválóan biztosítja az egyszerű és gyors újra-pozicionálás lehetőségét az alacsony kezdeti tapadás miatt, kiváló tulajdonságai felgyorsítják a munkát, és esztétikailag is biztosan kifogástalan eredményt biztosít!

A termékhez ajánlott laminálók: 
3170, 3220, 3270, 3210 valamint 3420.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és tudj meg még többet az Arlon legnagyobb újdonságáról!