Vinilfólia digitális nyomtatáshoz

Könnyű applikálás, tartósság, kifogástalan színek, hosszú távú garancia – a megfelelő gépjármű fólia kritériumai

Gépjármű applikálás során az egyik legfontosabb cél, hogy a termék, amit átadunk vevőinknek, kifogástalan legyen – hiszen a munka minősége minket és szolgáltatásainkat is minősít. Ahhoz, hogy ezt a célt elérhessük, fontos, hogy ne csak megfelelő technikai tudással, hanem kifogástalan alapanyagokkal is rendelkezzünk. Így jelentős mennyiségű pénzt és időt is spórolhatunk!

Buborékmentesség, kifogástalan nyomtathatóság, több éves garancia?

Nálunk létezik! Az Arlon, mint a világ egyik vezető fóliáinak fejlesztője és gyártója, megalkotta azokat az alapanyagokat, amelyek megfelelnek minden olyan kritéiumnak, amelyek szükségesek a tökéletes eredmény eléréséhez. DPF 4600LX Wrapped by Antalis, Baltics

A DPF 4600LX egy olyan, nagy ellenállással rendelkező vinilfólia, amely kiválóan alkalmas jármű – és ablakgrafikák, valamint komplett gépjármű burkolások elkészítésére is.

A fóliához tartozó X-Scape technológia lehetővé teszi a buborékmentes felhelyezést, a könnyű áthelyezést, a világosszürke ragasztóanyag pedig lehetővé teszi a már meglévő grafikák teljes elfedését is.

Öko-oldószeres, Latex és UV digitális nyomtatási technológiákhoz is alkalmas.

Kültérre nyomtatás nélkül 5 évre hitelesített! Nézze meg teljes fólia kínálatunkat, és próbálja ki a világ egyik vezető fóliáját, még ma, bevezető áron!

Miért válasszon öntött fóliát?